Biografi.

Jeg er en kvinne på 25 år, som har navnet Hilde. Kallenavnet mitt er Hildur. Jeg ble født sent i 1990, i Nord-Trøndelag. Jeg bodde 7 år i Leka kommune, på fastlandet, før vi flyttet til Leirfjord kommune, i Nordland, hvor jeg begynte på skolen. Da jeg begynte på videregående flyttet jeg over fjorden, til Nesna, hvor jeg bodde i 3 år. Etter det dro jeg opp til Tromsø hvor jeg studerte et år med sosialantropologi, for så å bytte til dokumentasjonsvitenskap i et ønske om å jobbe på bibliotek. Etterhvert tok jeg også en del enkeltfag i økonomi og litteratur. 

Nå er jeg flyttet hjem igjen til Nordland, hvor jeg trives veldig godt, og har fått meg en jobb som miljøarbeider på en videregående skole (i tillegg jobber jeg som litteraturansvarlig og resepsjonist, samt vikar innimellom). Jeg savner å gå skole, selv om jeg var meget skolelei på slutten, så sjansen er stor for at jeg blir å ta noen enkeltfag eller kurs i nærmeste framtid, men akkurat nå har jeg nok å gjøre med den tiden jeg har til rådighet. 

Jeg har alltid hatt mange forskjellige interesser, og det har egentlig bare blitt flere og flere etterhvert som jeg ble eldre. Hvert år fant jeg noe nytt jeg ville gjøre eller ville teste ut, og det kan bli litt problematisk. Jeg elsker å holde på meg kreative hobbyer, slik som naturfotografering, scrapbooking, hekling, tegning, maling og fluebinding. Samtidig elsker jeg dyr og natur, så bruker mye tid ute i skogen og i fjærekanten, samt i min egen hage. Jeg holder også på med blogging på to ulike blogger (+ denne), og også litt youtube. Så jeg har mye å vie tiden min til. I tillegg elsker jeg å skape historier, egne universer og karakterer. Jeg har elsker å skrive, helt siden jeg lærte meg det, og det jeg likte best var å skrive noveller. Nå i de siste årene har jeg ikke skrevet så mye, for utenom blogginnlegg og eksamensoppgaver, men i det siste har jeg begynt med det igjen.

Jeg hadde et ønske om å prøve å bli forfatter, for mange år siden, men jeg var for redd til å prøve å følge drømmen min. Jeg var redd for å mislykkes, redd for å bli dømt, og redd for å vises. Så jeg valgte isteden å studere for å bli bibliotekar. Og ikke at bibliotekyrket er et dårlig valg, men det var kanskje ikke drømmen min, men mer den trygge ruten å gå. Så derfor vil jeg prøve litt framover å legge ut små skriveri jeg har produsert, for det meste dikt og noveller, og se hva som skjer.

Jeg har også en ide til en bokserie, som jeg har brygget på i flere år nå, så kanskje blir det litt om den ideen også etterhvert, men inntil videre ønsker jeg å holde den trygt inntil brystet. Det er litt skremmende å skal prøve å skrive noe såpass stort som ikke bare en roman, men flere romaner! 


 

Har du noen spørsmål, så er det bare å kommentere på dette innlegget, eller send meg en mail på mshildur90@hotmail.com

#bok #bøker #forfatter #hobbyforfatter #forfatterspire #bibliotek #bokelsker #biografi #hvemerjeg #hildehogsnes

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hilde Høgsnes

Hilde Høgsnes

25, Tromsø

Forfatterspire, nerd, vampyrjeger.Kategorier

Arkiv

hits