Meldt meg opp på skrivekurs!

Jeg fikk tilbake penger på skatten, og tenkte først å spare dem, men så fant jeg ut at jeg heller burde investere dem i meg selv. Og det som slo meg var at det å gå et skrivekurs kunne være veldig lærerikt og givende. Så jeg begynte å lete etter norske skrivekurs på nett. Det var ikke mye å velge mellom, men jeg fant et kurs jeg syntes så interessant ut etterhvert. Norsk Forfatterutvikling heter kurset. Jeg har lest litt på blogger til de som har gått det, og det virker som folk er fornøyde. Og når man har fullført kurset får man diplom man kan henge på veggen, og som man kan sette på CVen sin, noe som er flott. Jeg så også litt på forfatterskolen.no, men valgte til slutt Norsk Forfatterutvikling fordi jeg følte det var mer rett for meg. Om det stemmer får tiden vise!

Selv om jeg gleder meg, så gruer jeg meg også litt. Av og til får jeg følelsen av at jeg ikke er flink, og at jeg ikke kommer til å klare å bli en utgitt forfatter, og det at noen folk i livet mitt ikke tror på meg hjelper fint lite. Hva om jeg får mye kritikk for det jeg skriver, og hva om jeg ikke føler jeg klarer å forbedre meg? Men jeg får bare prøve og se hva som skjer. Det skal vel være litt skummelt å følge drømmen sin?(Bilde hentet fra Wikihow.com, og tilhører ikke meg)

#bok #litteratur #forfatter #forfatterskap #skrivekurs #norskforfatterutvikling

5 kommentarer

sskaug

29.06.2016 kl.02:26

Lærerikt det! :) Delta gjerne i ukens blogg på bloggen min. :)

Hilde Høgsnes

29.06.2016 kl.16:22

sskaug: Ja får håpe det faktisk blir lærerikt!

Hr. Kreatur

29.06.2016 kl.10:24

Hei! Ja, det skal være litt skummelt, ellers er det jo ikke så mye vits å delta ;) Smart å åpne for både veiledning og inspirasjon! Lykke til med skrivekurset!

Hilde Høgsnes

29.06.2016 kl.16:22

Hr. Kreatur: Tusen takk :) Kryss fingrene for meg!

Laura

29.06.2016 kl.11:23

Lykke lykke til!

Skriv en ny kommentar

Hilde Høgsnes

Hilde Høgsnes

25, Tromsø

Forfatterspire, nerd, vampyrjeger.Kategorier

Arkiv

hits